all_news

Dëshirat tuaja I realizon të Premtën me 29 Nëntor në Galeria Shopping Mall


Me 29 Nëntor  do të gjeni ofertat më të mira në shumë brende. Por nuk është vetëm kjo. Galeria Shopping Mall ka përgaditur për ju edhe 7en NË KAJMAK. Janë 7 super shpërblime: vespë, produkte te teknologjisë, produkte për fëmijë, veshje, kozmetikë, ushqim dhe argëtim.

Te premtën na vizito dhe përfito nga zbritja dhe bëhu pjesë e lojës shpërblyese.

Qendra  atë dite do të qëndrojë e hapur deri në orën 00:00.