all_news

DITËT E FESTAVE

Galeria Shopping Mall nesër nga ora 17:00 ju pret me shumë aktivitete duke sjell akrobatët më të njohur babadimri ,maskota facepaint, dhe shumë befasi të tjera.🥰😍

Vikendi ku familja juaj përjeton më shumë festat e fundvitit.🎄🎅