Të gjitha dyqanet

Hatemoglu

Hatemoglu, me stilin e tij unik, duke iu drejtuar burrave për veshje të gatshme si: kostume, pallto, kemisha, kravata etj, me koleksionet e saj moderne dhe me cilësi të lartë te markave të tij më të njohura si: Saykı, Html, H-teen dhe Hatem Saykı, vazhdojnë rrugën e tyre edhe në ditet e sotme si lider në fushën e tekstilit.
Orari

E hënë - E shtunë

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38349354912


EMAIL:

megapz@hotmail.com


ONLINE