Të gjitha dyqanet

Finera Home

Finera Home ju sjell produkte të cilësisë së lartë nga top brendi turk Karaca si dhe shumë asortimane të tjera, që e përmbushin kuzhinën dhe tryezën e familjes tuaj, si dhe plotëson të gjitha nevojat shtëpiake.

Karaca është e njohur për kualitetin e lartë, cilësinë e produkteve dhe shumë llojshmëri të produkteve që ju ofrojnë mundësi të shumta të përzgjedhjes

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni


EMAIL:

arditbakalli@hotmail.com


ONLINE