Të gjitha dyqanet

OPTIKA MODA

Optika Moda ju ofron të gjitha shërbimet për kujdesin e syve: si kontrolla mjekësore për sy me aparaturën më të sofistikuar, egzaminimin e syrit dhe përcaktimin e dioptrisë.

Në optikën tonë i gjeni të gjitha llojet e syzeve optike, thjerrëzave dhe kornizave nga brendet më të njohura botërore.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

+38348700671


EMAIL:

optikamodaprizren@gmail.com


ONLINE