all_shops

AMSEL

Amsel do të jetë mundësia e vetme që konsumatori në tregun kosovarë do të mund të shijojë kultura të ndryshme të Verës cilësore dhe produkteve të tjera përcjellëse. Ky koncept përdoret në shumë vende europiane e sidomos në viset mesdhetare, si Italia, Franca, Spanja dhe Kroacia, prej ku vijnë edhe produktet tona.
Gjithashtu në bashkëpunim me prodhuesin kroat të Verës dhe Vajit të Ullirit ‘”Koslovic”, për herë të parë do të mundësohet shitja e këtyre produkteve me super shije dhe cilësi të lartë, vetëm në Galeria Shopping Mall.

orari

hene_shtune

10:00 - 22:00

e_diel

10:00 - 22:00