Të gjitha dyqanet

Filigran Durim Haxhifazliu

Filigrani është një nga veprimtaritë më të vjetra në Kosovë, që si zanat praktikohet dhe e karakterizon më së shumti qytetin e Prizrenit. Filigrani është një formë e përpunimit të metaleve të ndërlikuara që përdoren në stoli dhe forma të tjera të vogla të punimeve metalike. Filigran Durim HAXHIFAZLIU, ju sjell stoli bizhuterish si: unaza, rrathë, zinxhirë edhe dekore të ndryshme atraktive vetëm në GALERIA Shopping Mall.
Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38344541595


EMAIL:

durimhaxhifazliu@gmail.com


ONLINE