Të gjitha dyqanet

N'POST

N'POST është kompani e cila ofron shërbime moderne të dërgesave të pakove kryesisht të blerjeve online. Blerjet mund t'i kryeni në Galeria Shopping Mall duke dërguar pastaj pakon falas kudo në Kosovë mbrenda 24 ore. Për të dërguar porosinë kryeni këto hapa: regjistroni porosinë dhe vendoseni pakon në makinën vetëshërbyese. Përmes postierit elektronikë ju mund të dërgoni edhe mesazhe të personalizuar.
Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

+383 46 100 830


EMAIL:

info@nposta.com


ONLINE