Të gjitha dyqanet

Tufina

Cilësia, dizajni dhe ndjeshmëria janë domosdoshmëri për një orë dore. Tufina ka aftësinë të krijojë orë dore që kombinon traditën me modernen. Vëmendja e jashtëzakonshme ndaj çdo detaji, përgjatë dizajnimit dhe prodhimit, u jep orëve Theorema dhe Pionier rëndësi, ashtu si dhe qëllim. Orët Theorema dhe Pionier mahnitin çdo adhurues të orëve, aksesorë që kanë një mirëkuptim të thellë të mënyrës se si meshkujt mendojnë. Kjo është arsyeja pse orët e Tufinas montohen individualisht dhe me dorë.  Puna e vyer e orëve Tufina bën që ju mbeteni të kënaqur gjatë eksperiencave të blerjes.
Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

EMAIL:

tufinaks@gmail.com


ONLINE