Të gjitha dyqanet

ODA Piktura dhe Suvenir

ODA Piktura ofron produkte të bukura artizanale me motive kombëtare dhe piktura unike për artdashësit. Përzgjedhja e madhe që ofron ODA Piktura ju mundëson të dekoroni shtëpinë dhe ambientet tuaja me punime artizanale dhe piktura të ndryshme, apo bëni dhurata të veçanta.  

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00