Të gjitha dyqanet

Brosha Store

Në përditshmëri apo raste të veçanta ka rëndësi secila paraqitje e juaj. Aksesorët që ju zgjedhni të kompletoni elegancën apo thjeshtësinë e dukjes tuaj së shpejti mund t’i gjeni në Brosha Store në katin 2 në GALERIA Shopping Mall.  Brosha Store sjellë shumë llojshmëri të aksesorëve që i përshtaten moshave dhe stileve të ndryshme.  Një përzgjedhje e bukur si broshi është gjithmonë e duhur për të zbukuruar paraqitjen tuaj apo bërë një dhuratë.
Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00