all_shops

TWELVE

Orët ekzistojnë për të matur kohën dhe koha është vetë jeta. Atëherë, pse të mos përdorni orët me stil dhe cilësore të TWELVE për të matur pasurinë tuaj më të çmuar? Kombinimi i përdorimit me një stil jete të thjeshtë ne sjellim dizajne trendi dhe orë dore me cilësi të mirë me çmime të përballueshme.

orari

hene_shtune

10:00 - 22:00

e_diel

10:00 - 22:00


contact

tel

00383 49 529 000


EMAIL:

info@Twelve-ks.com


ONLINE