Të gjitha dyqanet

Maps Café

Sa shumë çaste të bukura na presin. Mund t’i krijoni këto çaste teksa jeni duke u çlodhur në kafenenë tonë të këndëshme, duke shijuar makiaton më të mirë që mund të bëjë dora e njeriut dhe duke provuar pije dhe ushqime të lehta të shijshme që ne i bëjmë me dashuri.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

044 331 884


EMAIL:

maps.caffe@hotmail.com


ONLINE