all_shops

SARAJEVA GRILL

Sjellim mishin dhe perimet e zgarës në nivelin absolut të shijes dhe kënaqësisë. Këtë e bën prej vishtesh Sarajeva Grill. Pjatat tona janë thjesht të parezitueshme dhe duhet ta vizitoni këtë kënd ushqimi të paktën një herë.

orari

hene_shtune

10:00 – 22:00

e_diel

10:00 – 22:00


contact

tel

0038344 135 232


EMAIL:

grillsarajeva@gmail.com


ONLINE