Të gjitha dyqanet

Proper Pizza

Me kaq shumë opsione shijesh që të zgidhni, kombinimi i shijshëm i brumit të përgatitur në mënyrë speciale dhe salcës së domates, Proper Pizza ofron më të mirën për t’i lumturuar klientët. Mund të zgjidhni picë të vogël, të mesme ose familjare.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 – 22:00

E diel

10:00 – 22:00


Kontakti

Telefoni

+383 49 80 30 90


ONLINE