Të gjitha dyqanet

THAI SWEETS

Ëmbëlsira të shijshme që duken si copëza nga një muze arti. Mund të ndjeni shijen dhe të shijoni procesin se si bëhen këto ëmbëlsira. Copëza të shijshme për këdo, sidomos pas një dite të gjatë nga shitorja në shitore.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 – 22:00

E diel

10:00 – 22:00


Kontakti

EMAIL:

info@taisweets.com


ONLINE