Të gjitha dyqanet

LOKMAMA

Çdo ditë sjell diçka të re. Ndërsa ju e kaloni ditën duke u përballur me jetën, ndaloni gjithçka për një çast dhe merrni një petull të freskët nga shtandi ynë. Do t’ju japë energjinë për të cilën keni nevojë që të përballoni ditën dhe do t’ju lërë pas një shije të mirë në gojë.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 – 22:00

E diel

10:00 – 22:00


Kontakti

EMAIL:

meralshala@gmail.com