all_shops

GEOX & TIMBERLAND

Këpucë që marrin frymë dhe ju çojnë sigurtë edhe në vendet më të pazakonta. Veshje dhe aksesorë të dizajnuara që natyrën ta shijoni edhe më shumë, pavarësisht motit. Teknologjia inovative takohet me stilin për të krijuar rehati në veshje dhe eksplorim të hareshëm të botës.

orari

hene_shtune

10:00 - 22:00

e_diel

10:00 - 22:00


contact

tel

00383 (0) 38 500 202 100


EMAIL:

info@albicenter.com