Të gjitha dyqanet

DEFACTO

E shtrirë në 27 shtete, me 464 dyqane dhe më shumë se 11,000 puntorë, DeFacto vjen edhe në GALERIA Shopping Mall, Prizren. DeFacto është thmeluar nga viti 2005 dhe tani zë vendin në mes tri brendeve kryesore në sektorët e veshjeve dhe modës në Turqi. DeFacto ofron produkte të përballueshëm dhe me cilësi me tendencat globale të projektimit. Sot, duke qenë një brand global i modës koleksionet e DeFacto janë në përputhje me kulturat lokale dhe stilin e jetës të secilit vend ku DeFacto ka shtrirje. DeFacto ofrom edhe koleksione unike inovative dhe të ricikluara si DeFacto Inova dhe DeFacto Eco, të cilat kanë lindur nga inovacioni dhe investimet R&D.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

EMAIL:

ks02@unitex-station.com


ONLINE