all_shops

SPORTINA

Ndjehuni tërheqës me veshje të lehta sportive! Dizajnet, materialet dhe ngjyrat janë kombinimi i përkryer për t’i shtuar energji dhe rehati ditëve dhe mbrëmjeve tuaja, qoftë në punë apo duke u çlodhur me familjen dhe miqtë. Kur kontrolloni raftet këtu, kënaqësia e blerjeve rritet pa fund!

orari

hene_shtune

10:00 - 22:00

e_diel

10:00 - 22:00


contact

tel

00381 (0) 38 500 202 100


EMAIL:

info@albicenter.com