Të gjitha njoftimet

Vikendi magjikë në Galeria Shopping Mall

Magjia e vërtetë festive përjetohet ndryshe në ambiente të këndshme që ofrojnë ngrohtësinë e veçantë të festave të fund vitit.  Edhe kësaj radhe njëra nga qendrat tregtare më të mëdha në rajon GALERIA në Prizren është veshur me dekoret e përzgjedhura me shumë shije që çdo vizitorë të krijoj fotografinë e vitit në panoramën e jashtëzakonshme të kësaj qendre.

Krahas ambientit përrallor GALERIA Shopping Mall ju ofron përzgjedhje në çdo kategori të blerjeve të dhuratave për festat e fund vitit të cilat me këtë rast mund t’i gjeni me ekstra zbritje dhe çmime promocionale.

Por, nuk mbaron me kaq! GALERIA Shopping Mall dhjetorin do e shëndrroj në muajin tuaj më dashur me befasitë e një pas njëshme që do të organizoj, programe argëtues me këtë agjendë:

18 dhjetor – Maskota dhe Facepainting
19 dhjetor – Cirku profesionist 

Përjetoni dhjetorin me magjinë e bukur të qendrës GALERIA në Prizren!

Ju mirëpresim për të gëzuar së bashku festat!