Të gjitha njoftimet

Vallëzim modern me Arbiol Dardha Dance Studio

Këtë të shtunë prej orës 15:00 do të organizohet eventin me grupin e vallëzimit nga Tirana Arbiol Dardha Dance Studio, në ambientin e qendrës Galeria Shopping Mall.


Ju mirëpresim të argëtohemi dhe përjetojmë së bashku adrenalinën.