Të gjitha njoftimet

Vikendi me lojëra pakufi në GALERIA Shopping Mall

Këtë vikend me datë 22 & 23 Janar, argëtim me lojëra të ndryshme dhe facepainting për fëmijë.👨‍👩‍👧‍👦🧩🧸🤡🎨

Kati 2, tek pjesa e kafiterive, GALERIA Shopping Mall📍