Të gjitha njoftimet

Lojëra pakufi në GALERIA Shopping Mall

Me datë 24 & 25 Prill me fillim prej orës 14:00 në GALERIA Shopping Mall argëtohemi me karakteret e preferuara të maskotave për fëmijë dhe me muzikë. 

Ju mirëpresim që të kalojmë momente të bukura së bashku!