Të gjitha njoftimet

Shfaqja verore me cirk dhe kukulla

Këtë të diel me 26 Qershor, me fillim nga ora 14:00 organizojmë aktivitet argëtues me artistë profesional të cirkut dhe shfaqjes me kukulla. 


Ju mirëpresim!