Të gjitha njoftimet

Vikendi i Superheronjëve

Të gjithë Superheronjët në GALERIA Shopping Mall këtë vikend!
Të dielën, më 18 shtator ju presin shumë aktivitete:
 Defile dhe fotografi me superheronjët
 Filmat e animuar vetëm 2€ në @cineplexxprizren
 Lodrat e preferuara Marvel nga @toyzzshopkosovo
Facepainting & popcorn falas


Mos mungoni!