Të gjitha njoftimet

Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut

Për Ditën Ndërkombëtare të Drejtave të Njeriut "Lulu’s Dance Academy" organizon në GALERIA Shopping Mall ekspozitën koreografike “Vagoni i jetës” dhe panelin e diskutimit “Sjellja dhe pasoja”.

Panelistët: Tringa Kasemi - Aktiviste; Esen Kaymakçi - Ndërmarrëse; Erolina Morina - Psikologe; Erza Galani - Koreografe

10 Dhjetor, Ora: 15:00

GALERIA Shopping Mall, Prizren

Ju mirëpresim!