Të gjitha njoftimet

Më 11 Dhjetor Cineplexx feston ditëlindjen

Të dielen, CINEPLEXX feston ditëlindjen dhe ju presin shumë surpriza:

  • Të gjitha filmat vetëm 2.00€ përfshirë edhe ulëset VIP
  • Argëtim me këmbëgjatë
  • Akrobacione dhe tullumbace për fëmijë

Ju mirëpresim të zbulojmë edhe shumë surpriza vetëm për ditëlindjen e  CINEPLEXX. 

E diel, 11 Dhjetor

GALERIA Shopping Mall, Prizren