Të gjitha njoftimet

Nderojmë mësuesit/et për 7 Mars

Takoni mësuesit tuaj dhe kujtoni vitet shkollore👩‍🏫
Për nder të Ditës së Mësuesit do të takohemi me disa nga mësimdhënësit më të dashur të qytetit të Prizrenit:
Nurishahe Kryeziu - shkolla "Abdyl Frashëri"
Nixhare Haskuka - shkolla "Fadil Hisari"
Nexhat Hameli - shkolla" Emin Duraku"
Shadane Nallbani - shkolla "Emin Duraku"
Hidajete Rifati - shkolla "Fadil Hisari"
Avni Begraca - shkolla "Fadil Hisari"
Hidajete Bytyçi - shkolla "Abdyl Frashëri"

Të hënën më 6 Mars, shënojmë Ditën e Mësuesit - 7 Marsin në GALERIA Shopping Mall, Prizren📍 
#galeriashoppingmall #galeriashoppingmallprizren