Të gjitha njoftimet

Festa e Pranverës

Festojmë ardhjen e pranverës me shumë aktivitete argëtuese:

Shfaqje cirku

Akrobacione dhe lojëra

Muzikë për fëmijë


E diel, 19 Mars

Ora 14:00


Ju mirëpresim!