Të gjitha njoftimet

Diskutim për Ditën e Kushtetutës

Të dielën në GALERIA Shopping Mall organizohet diskutim i hapur në bashkëpunim me OJQ THY. 

"Rinia, ligji dhe Kushtetuta" është tema e diskutimit dhe i pranishëm për të diskutuar do të jetë profesori universitar dhe ish-gjyqtari i Gjykatës Kushtetuese Kadri Kryeziu. 

Ju ftojmë të bashkoheni për të mësuar më shumë rreth të drejtave dhe ligjit.


 9 Prill, Ora: 11:00

Kati 0, GALERIA Shopping Mall