Të gjitha njoftimet

Koncert baleti për Ditën Ndërkombëtare të Vallëzimit

Më 29 Prill, për Ditën Ndërkombëtare të Baletit, Studio e Baletit "Passe" mban koncert me fëmijët e grupmoshave të ndryshme. 

Koncerti fillon nga ora 14:00, dhe mbahet në hollin qendror në katin 0 në GALERIA.


Ju mirëpresim!