Të gjitha njoftimet

Shfaqje kërcimi "Vetmia"

Projekti “Kërcimi nuk njeh barrierë” është një projekt që përfshin një larmishmëri aktivitetesh për dy vajza të komunitetit romë të talentuara në kërcim për të cilat do të mblidhen fonde ashtu që t’u mundësohet mësimi profesional i baletit dhe t’u sigurohen veshjet dhe mjetet e nevojshme për mësim.

Projekti do të jetë një event që do të përmbajë:
- shfaqje kërcimi “Vetmia” të koreografuar nga koreografja Luljeta Braha në kuadër të Lulu’s Dance Academy
- poezi - nga autorja dhe gazetarja Alketa Gashi Fazliu
- koktej


Ora: 15:00

Kinemaja Cineplexx, kati 2