Të gjitha njoftimet

Lojëra pakufi

Vikendi i shumëpritur "Lojëra pakufi" erdhi.
Të dashur prindër, këtë të diel në ora: 14:00 organizohen lojëra garuese për fëmijë ku do të ketë edhe shumë shpërblime, si:
3x kupona në vlerë 15€ nga Toyzz Shop
3x kupona në vlerë 15€ nga The Entertainer
10x kupona falas nga Area52 Trampoline Park
10x kupona falas nga Playland
10x kupona falas nga Super7 VR
10x bileta falas nga Cineplexx

Si dhe muzikë argëtuese për fëmijë dhe fotografi me këmbëgjatë.
Kati 0, GALERIA Shopping Mall
Destinacioni i preferuar për çdo familje!