Të gjitha njoftimet

Car Show "FAST X" mbahet në GALERIA Shopping Mall

Të mërkuren nga ora 17:00 organizohet eventi më i madh i veturave në bashkëpunim me Cineplexx dhe Marakli t'Kerreve. Për të gjithë të apasionuarit e vetuarve të shpejta, car show "FAST X" sjellë një event me plotë adrenalinë, energji, muzikë dhe pije falas. 


E mërkurë

17 Maj, Ora: 17:00

GALERIA Shopping Mall, Prizren