Të gjitha njoftimet

Arinjtë Gjigandë në GALERIA

Të dielen, më 21 Maj ju pret fundjava argëtuese me shumë befasi, argëtim dhe lojëra. 

Të dashur prindër, takoni fëmijët tuaj me arinjtë gjigandë në GALERIA Shopping Mall të kërcejnë nën rritmin e muzikës për fëmijë.

Ora: 14:00

Kati 0,  GALERIA Shopping Mall