Të gjitha njoftimet

1 QERSHORI

Program special për Ditën e Fëmijëve, 1 Qershorin


A jeni gati për të zbuluar befasitë dhe dhuratat që presin fëmijët tuaj?

Program special:

Kërcime – Lulus’ Dance Academy
Muzikë – Orkestra Concordia
Kërcime – Dega e Baletit, shkolla “Lorenc Antoni”
Poezi – Biblioteka Komunale e Prizrenit

Fotografi me Maskota

Facepainting falas

Si dhe shumë shpërblime nga: Burger King, Area52, Super7 VR, The Entertainer, Playland & Cineplexx.

E enjte, 1 Qershor
14:00
GALERIA Shopping Mall


Ju mirëpresim!