Të gjitha njoftimet

Më 17 Qershor mbahet Dita e Kulturës Japoneze në GALERIA

Zbuloni kulturën japoneze, përjetoni traditat dhe kënaquni me sportin e karates.🇯🇵

📆17 Qershor, E shtunë
🕙14:00
📍GALERIA Shopping Mall