Të gjitha njoftimet

Loja shpërblyese për fotografinë më të mirë me veturën Old Timer - Volvo Amazon 1964

Fituesi për fotografinë më të mirë, me më shumë "likes", me veturën Old Timer do të shpallet më 15 Gusht.

Merr shoqërinë me vete dhe eja fotografohu me OLD TIMER - VOLVO AMAZON në,  📍 Galeria Shopping Mall.