Të gjitha njoftimet

Sot në GALERIA u mbajt KONCERTI I DIASPORËS, një festë e kujtimeve, dashurisë dhe gëzimit.

Së bashku me mërgimtarët, festuam trashëgiminë kulturore me këngë dhe valle, duke krijuar një atmosferë mahnitëse që na bëri të ndihemi si një familje e madhe. GALERIA është shtëpia juaj, dhe ne jemi krenar që ju kemi këtu.

📍Galeria Shopping Mall.