Të gjitha njoftimet

Më 20 Gusht mbahet Aktiviteti me Cirkun Italian në GALERIA

Cirku nga Italia: Vertik Dance në GALERIA Shopping Mall! Eja dhe përjeto një botë ku graviteti humbet kuptim përpara ekspertizës së artistëve akrobatikë.

E dielë, 20 Gusht 📅
Ora 14:00 🕑

GALERIA SHOPPING MALL