Të gjitha njoftimet

Dita Botërore e Hipertensionit në GALERIA!👨🏻‍⚕👩🏻‍⚕

Këtë të premte duke filluar nga ora 10:00 deri në ora 12:00, të gjithë vizitorët e qendrës GALERIA Shopping Mall mund të konsultohen me mjekët dhe specialistët për vetëdijësim të hipertensionit.

➡️E premte, 17 maj, ora 10:00 - 12:00

Eja dhe konsultohu!

#aleriashoppingmall #galeriashoppingmallprizren