Të gjitha dyqanet

BASH BUREK

Shumë vende ofrojnë burek dhe pjekurina por, Bash Burek është padyshim më e mira! Bash Burek ofron ambient shumë miqësor dhe burek me përgatitje specifike tradicionale dhe kos të freskët. Ky është një vend i përsosur për një mëngjes të shijshëm ose mund të merrni një shëtitje dhe ta shijoni ndërsa eksploroni GALERIA Shopping Mall.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


ONLINE