Të gjitha dyqanet

Koha Food & More

Për të gjithë ata që janë të pasionuar pas ushqimeve të shijshme nga skara dhe specialiteve të freskëta tradicionale. Në Koha Food ju shërbehen me sallata të ndryshme të pasura me vitamina. Ju mirëpresim!

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

EMAIL:

koha.prevall@gmail.com


ONLINE