Të gjitha dyqanet

LAFAYETTE

Ka diçka shumë qetësuese dhe shëruese në ritualin e përgatitjes së çajit dhe shijimit të çajit. Në këndin tonë të çajit kjo përvojë shndërrohet në artin e të shijuarit të jetës, filxhan pas filxhan me çaj.

Orari

E hënë - E shtunë

08:00 – 22:00

E diel

08:00 – 22:00


Kontakti

Telefoni

049680747


ONLINE