Të gjitha dyqanet

EBC COSMETICS

Bukuria e çdo personi qëndron në vëmendjen që i kushton çdo aspekti të pamjes së vet: flokëve, lëkurës dhe shkëlqimit. Përzgjedhja jonë e kujdesshme e brendeve ekskluzive dhe luksoze si dhe shumëllojshmëria e kategorive të produkteve, përfshirë kozmetikën, kujdesin për lëkurë, aromat, kujdesin për trupin dhe flokët dhe më shumë janë pika juaj e fortë.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

38349747193


EMAIL:

alma.hana@ebc-company.net


ONLINE