Të gjitha dyqanet

YVES ROCHER

Produktet tona botanike dhe miqësore ndaj ekologjisë i ndihmojnë lëkurës tuaj të marrë frymë. Yves Rocher është eksperti për të cilin të gjithë kemi nevojë që të kujdeset si duhet për organin më të madh në trup – lëkurën tonë. Sjell linjën esenciale për të gjithë

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

49-672-002


EMAIL:

fortuna.gorani@imed-ks.al


ONLINE