Të gjitha dyqanet

English Home

English Home ju ofron të gjitha tekstilet dhe produktet e dekorimit të shtëpisë që do t'ju ndihmojnë të krijoni shtëpinë që zotëroni. Llojllojshmëria e produkteve nga English Home përbëhet nga elemente që plotëzojnë dhe zbukurojnë nevojat e dhomës së gjumit, banjos, dhomës së ndejës, ditës, kuzhinës, si dhe aksesor të ndryshëm.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049-190-284


EMAIL:


ONLINE