Të gjitha dyqanet

Schafer

Schafer ka cilësi të lartë dhe çmime të përballueshme të cilat janë rezultat i dizajnit të përparuar dhe prodhimit unik. Schafer do të përmbushë kërkesat e vizitorëve tonë në grupin e kuzhinës dhe sofrës duke ju ofruar mundësi të madhe të përzgjedhjes.

Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049 - 968 - 194


EMAIL:

info@magmahouse.com


ONLINE