Të gjitha dyqanet

Estemed Beauty Center

  • ESTE MED është një praktikë e plotë e dermatologjisë kozmetike dhe mjekësore, e dedikuar për lëkurën dhe bukurinë. ESTEMED do t'ju ofrojë standarde të pashembullt të sigurisë dhe kujdesit duke përdorur vetëm teknikat dhe përparimet më të fundit në fushën e dermatologjisë.
  • Shërbimet e ndryshme që do të sjell ESTEMED janë:
    - Depilim me laserin e akullt Soprano Ice Platinium
    - Tretmane të fytyrës me metoda të ndryshme
    - Formësimi trupi
    dhe shumë shërbime të tjera
Orari

E hënë - E shtunë

10:00 - 22:00

E diel

10:00 - 22:00


Kontakti

Telefoni

049-591-443


EMAIL:

estemedprizren@gmail.com


ONLINE